6 maanden na de opnames van Boer zkt Vrouw: wie is nog samen?

6 maanden na de opnames van Boer zkt Vrouw: wie is nog samen?

Laatste aflevering op zondag 30 april om 19u55 bij VTM

Jef, Stef, Cathy, Kevin en Raphaël: alle vijf gingen ze dit jaar in Boer zkt Vrouw op zoek naar de liefde en één ding is duidelijk: ze hebben zich gesmeten. Er werd volop gedatet, er hing liefde in de lucht en er werd gekust. Maar zoals de gemiddeld 795.192 kijkers * konden zien: het was niet altijd rozengeur en maneschijn in dit heftige seizoen, met enkele plotse of stiekeme vertrekken, een paar ruzies en flink wat verrassende keuzemomenten. Maar ook de liefde vierde hoogtij bij hoefsmid Raphaël en Jasha en koeienboer Jef en Bente. 

Ondertussen zijn we 6 maanden verder en zitten de romantische trips er al làng op. Dina Tersago heeft alle boeren uitgenodigd om te vertellen wat er sindsdien allemaal gebeurd is. En uiteraard komen ook alle uitverkorenen langs om hun kant van de verhalen te vertellen die er te rapen zijn. Wie heeft de liefde gevonden en bij wie is er misschien nog een extra duwtje nodig? Je ontdekt het in de reünie aflevering van Boer zkt Vrouw op zondag 30 april om 19u55 bij VTM en op VTM GO. 

Bekijk hier de preview:


Niet voor publicatie:

  • * Live + uitgesteld + online
  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via isabelle.couvreur@dpgmedia.be 
  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be
  • ​Bovenstaande preview kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/372206?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde