1 dag en nacht samen: Jef kiest Lieze, Kevin gaat voor Heidi in Boer zkt Vrouw

1 dag en nacht samen: Jef kiest Lieze, Kevin gaat voor Heidi in Boer zkt Vrouw

Lieze en Heidi: zij zijn de twee vrouwen die op zondagavond 12 maart in de vierde aflevering van Boer zkt Vrouw een serieuze voorsprong kregen op hun concurrentes. Zij mogen exclusief een dag en een nacht met ‘hun’ boer doorbrengen, alvorens ook de andere 2 uitverkorenen hun plekje de komende week op de boerderij opeisen.

Naast Lieze (21) - “omdat zij wat stiller is in groep, wil ik wat privé tijd met haar” - koos koeienboer Jef (33) voor Bente (25) en Kim (27). 

Bekijk hier het keuzemoment van Jef:

En Kevin (28) mag dan wel nog steeds holderdebolder zijn van favoriete Heidi (38), ook Jana (27) en Elke (32) wil hij graag nog beter leren kennen.

VLNR: Jana (27 - Gijzenzele), Kevin (28 - Damme), Heidi (38 - Brugge), Elke (32 - Nukerke)
VLNR: Jana (27 - Gijzenzele), Kevin (28 - Damme), Heidi (38 - Brugge), Elke (32 - Nukerke)

Bekijk hier het keuzemoment van Kevin:

Maar eerlijk is eerlijk: het is toch vooral het bommetje dat werd gedropt op de manege van Raphaël (26), dat bleef hangen in deze vierde aflevering van Boer zkt Vrouw. Wat is er precies gebeurd tussen de hoefsmid en Jasha, die niet eens gekozen werd voor de 24-uurs date? Concurrente Jolyn is vastberaden het met heel kijkend Vlaanderen te delen in de volgende aflevering op zondag 19 maart.

Bekijk hier het fragment van Raphaël:


Niet voor publicatie:

  • Interviewaanvragen voor Dina Tersago en de boeren via [email protected]
  • De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be
  • Het fragment van Jef kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/361952?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
  • Het fragment van Kevin kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/361962?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
  • Het fragment van Raphaël kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/362264?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>
Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde